SENSIO GJØR STYRING ENKELT OG INTUITIVT

Med et styringssystem fra Sensio kan man styre både små og store bygg enten det er private hjem, næringsbygg eller institusjoner.

Hjernen i systemet er en kontroller som kommuniserer med de enhetene som skal overvåkes og styres. Brukeren kommuniserer med kontrolleren via et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt på mobiltelefon, web eller touchskjerm.

Systemet kan styres fra de fleste plattformer, både lokalt og eksternt. Det er ingen forskjell for brukeren om systemet styres lokalt eller fra det mobile nettverket. Denne fleksibiliteten gjør at brukeren til en hver tid har full kontroll over systemet enten han befinner seg hjemme i sofaen, på kontoret, eller er på reise i utlandet.

Sensio's systemer er både prisgunstige og svært fleksible. Dette gjør systemet like godt egnet enten det er snakk om enkel styring av hjemmet, automatisk oppsett av møterommet på kontoret, temperaturstyring av barnehager, eller mer komplekse løsninger som totalstyring av hjem, hytte eller kontorlandskap.

Systemet er designet som et åpent system som legger seg over andre systemer som xComfort og KNX, og kan blant annet styre:

- Lys

- Varme

- Varmepumper

- Teknisk utstyr

- Persienner

- Kameraovervåkning

- Alarmer

- Lyd og bilde

- Adgangskontroll

- Portsystemer

 
menystrek.gif